Zomerworkshop “Schilderen aan Zee” – 17 t/m 20 Juli 2018

Ook dit jaar is er weer een vierdaagse waarin we gaan genieten van zon, zee, strand, verf & penselen. De zomerworkshop!

Voor wie?

Leergierige deelnemers die het aandurven om  op pad te gaan met de ezel, doeken, verf en natuurlijk de penselen. Door mijn enigszins ongewone wijze van lesgeven is deze workshop geschikt voor zowel beginners als gevorderde. Ervaring is ondergeschikt, enthousiasme is hetgeen wat telt!

Wat kunt u van deze zomerworkshop verwachten? 

Een boeiende & vooral leerzame ervaring. Verrassende opdrachten met bijzondere resultaten. Genieten van zon, zee, water & verf. Kortom: Vakantie in uw hoofd!

Meer informatie via deze link.

Internationale Workshop ‘Painting’ – Carola Schapals & Mariska de Kok – zomer 2018

Eind Juli 2018 organiseren de Katwijkse schilderes Mariska de Kok en de Duitse kunstenares Carola Schapals  (Bremen) een 5-daagse Plein Air Workshop in Katwijk.

Voor wie?
De workshop is voor leergierige deelnemers die het aandurven om vijf dagen met twee zeer ervaren kunstenaars op pad te gaan over strand, duinen en dorp van Katwijk met de ezel, doeken, verf en natuurlijk de penselen. Enige ervaring is gewenst, enthousiasme is hetgeen wat vooral telt! 

Meer informatie via deze link

Op zoek naar de nieuwe Rembrandt

Vanaf september gaat project Rembrandt van start (via de NTR). Voor diegene die weleens hebben gekeken naar The Painting Challenge op de BBC is het format niet onbekend. Mocht je …

lees meer…