Zomerworkshop “Schilderen aan Zee” – 17 t/m 20 Juli 2018

Om verwarring te voorkomen: Natuurlijk is er ook in 2018 de vierdaagse zomerworkshop “Schilderen aan Zee” !

Voor wie?
Leergierige deelnemers die het aandurven om  op pad te gaan met de ezel, doeken, verf en natuurlijk de penselen. Door mijn enigszins ongewone wijze van lesgeven is deze workshop geschikt voor zowel beginners als gevorderde. 

Ervaring is ondergeschikt, enthousiasme is hetgeen wat telt!

Wat kunt u van deze zomerworkshop verwachten? 

Een boeiende & vooral leerzame ervaring. Verrassende opdrachten met bijzondere resultaten. Genieten van zon, zee, water & verf. Kortom: Vakantie in uw hoofd!

Op dit moment ben ik nog bezig met het programma schrijven – desalniettemin is via deze link al meer informatie te zien. Mocht u al vragen hebben, schroom niet en laat het mij weten!

contact

Internationale Workshop ‘Painting’ – Carola Schapals & Mariska de Kok – zomer 2018

Eind Juli 2018 organiseren de Katwijkse schilderes Mariska de Kok en de Duitse kunstenares Carola Schapals  (Bremen) een 5-daagse Plein Air Workshop in Katwijk.

Voor wie?
De workshop is voor leergierige deelnemers die het aandurven om vijf dagen met twee zeer ervaren kunstenaars op pad te gaan over strand, duinen en dorp van Katwijk met de ezel, doeken, verf en natuurlijk de penselen. Enige ervaring is gewenst, enthousiasme is hetgeen wat vooral telt! 

Meer informatie via deze link