Expositie Anja Goedendorp in Rotterdam (cursist op de donderdagavond)

Anja Goedendorp zit sinds januari 2010 bij mij op les. De eerste 2 jaar was dit wekelijks, maar door mijn verhuizing van het Westland naar het prachtige Katwijk aan Zee is dit gewijzigd naar 1x in de maand op de donderdagavond. Wanneer je Anja één keer heb mogen ontmoeten tijdens een van de lessen of op de exposities, dan vergeet je haar niet meer. Het enthousiasme is zeer aanstekelijk. Zelfs de liedjes de ze zo nu en dan tijdens het schoonmaken van de kwasten zingt gaan niet zomaar meer uit je hoofd.. 

Nu mag / gaat Anja exposeren in Rotterdam. Voor westlanders is dit toch wel een grote stap :). Bijgevoegd het artikel wat in de Rotterdamse Toorts stond (bladzijden 13).

Daarnaast kan ik het ook niet laten om u door te verwijzen naar de link van Anja over haar ervaringen over de eerste serie lessen. Via deze link zijn verschillende portretten te zien welke Anja in de loop van de jaren heeft gemaakt. (Het portret is voor mij een meetpunt waartoe ik de cursisten zo nu en dan uitnodig om dit te doen zodat zij zelf kunnen zien hoe hun progressie is.) De link naar Anja Goedendorp is hier.