gen_logo
Beste [subscriber:firstname | default:kunstliefhebber]

Naast mijn persoonlijk website ben ik ook op deze website voor het atelier van alles aan het aanpassen om de informatie zo toegankelijk mogelijk te maken. Tips zijn altijd welkom! Mocht je ergens een taalfout tegenkomen, ook dan doe je me een plezier door dit door te geven. Alvast dank je wel.
Zoals beloofd in de vorige brief, iets vaker een nieuwsbrief met aandacht voor de werken en hun achtergrond. Inmiddels heb ik ook al een heel leuk plan bedacht voor de kerstexpositie. Ondanks de regels ga ik jullie een mooie rondleiding voorschotelen. Hoe? Daarover later meer.
Ik laat de artikels verder voor zichzelf spreken.
Ter herinnering nog wel even aandacht voor de herfstvakantie - van 10 oktober t/m 25 oktober 2020 zullen jullie het even zonder mij moeten stellen. Echt vakantie zal het niet worden, ik ben me alweer aan het voorbereiden voor allerlei boeiende projecten. Overigens mocht je nog een terugblik willen over mijn avontuur in Amsterdam (zoals de krantenberichten, radio-interview en foto's) kijk dan op www.mariskadekok.nl. Voor nu een mooie dag gewenst en tot de volgende keer!

Hartelijke groet,
mariskanaamsml

Kleur op zwart

Kleur op zwart
Wat je misschien helemaal niet zou verwachten is dat wanneer je met kleurpotloden op een zwarte ondergrond de kleur nog sterker overkomt. Dit prachtige werk is gemaakt door Lennart - ook één van de toekomstige kunstenaars die ik mag begeleiden. Wat zo leuk is bij het werk van Lennart is dat hij echt voor het detail gaat. Bij zowel de …

Ook een keer exposeren?

Ook een keer exposeren?
Woerdblok 1 in Naaldwijk is op zoek naar Westlandse (hobby) schilders t.b.v. inrichten van een tijdelijke expositie in Woerdblok 1 Naaldwijk. Ik zou zeggen: Doen! Meer informatie : via Linda Sentse-Vos Emailadres : l.sentse@careyn.nlMet dank aan Anja Goedendorp voor de tip!

Het portret

Het portret
Donderdagmiddag, 16:00 uur. De deur van het atelier gaat open en de eerste nieuwe gezichten staan enigszins verlegen te wachten. Samen met mama of papa eerst even binnenkijken hoe het atelier eruit ziet. En dan gaat het snel. Iedereen heeft mooie tekeningen bij zich, dus een goed gesprek laat niet lang op zich wachten. Na de inventarisatie van de wensen …

Meelezen in mijn dagboek?

Meelezen in mijn dagboek?
Naast lesgeven ben ik zelf ook volop actief in het creëren van mijn eigen werk. Zowel schilderen, tekenen, modelsessies en het schrijven. Maandelijks maak ik een selectie fragmenten uit mijn dagboek. Ook meelezen om een een kijkje achter de schermen te krijgen in het leven van een kunstenares?
facebook