Afbeelding1
Beste [subscriber:firstname | default:kunstliefhebber]

Waar ga jij heen deze zomer? In voorgaande jaren was het lastig om bij te houden waar wie ook alweer was geweest. Dit jaar wordt het een geheel ander verhaal en is de kans groot dat je in Nederland blijft. Ook hier in huis is enige teleurstelling, anderzijds leven wij in een geweldig land met zoveel mooie plekken.

Door de nieuwe werkelijkheid, ben ik genoodzaakt om enkele rigoureuze aanpassingen in het atelier te maken. Mijn streven is om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan goede zorg voor & met elkaar, waaronder de 1,5 meter afstand regel. De voorbereidingen voor mooie “skyboxen” zijn al in volle gang. Daarnaast ben ik informatie aan het verzamelen en een protocol aan het maken hoe we straks weer zo soepel mogelijk aan de slag kunnen.
Onder de mensen die ik les mag geven blijken diverse cursisten binnen de kwetsbare groep te vallen of hun naaste. Goed voor elkaar blijven zorgen is het allerbelangrijkste. Inmiddels weet ik en begrijp ik dat zij afzien van een vervolg in de lessen. Wel ben ik hierdoor genoodzaakt om te reorganiseren. Met pijn in mijn hart en menig overdenkingen & stressmomenten, heb ik besloten om vanaf september geen les meer te geven op de zaterdagochtend. De cursisten heb ik persoonlijk op de hoogte gesteld en we proberen zoveel mogelijk een alternatief te vinden.

Niet alles is negatief wat er gebeurd door deze nieuwe tijd! Zelf heb ik de afgelopen tijd veel plezier ervaren in het ontdekken van de online mogelijkheden. Zo ook in het lesgeven en zelf masterclasses volgen. Vanaf nu ga ik ook zelf privéles online verzorgen.

Nee, ik ben eigenlijk nog niet uitgekletst, dit bewaar ik voor de volgende keer. Voor nu wens ik jullie allemaal fijne & gezellige pinksterdagen!

Hartelijke groet,
mariskanaamsml

Vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land
FILMPJE! 2020 lijkt het jaar te worden van vakantie in eigen land. Nederland is dan ook prachtig. Onze kustlijn uniek. Om ook echt vakantie in je hoofd te creëren is creativiteit het aangewezen doel. Juist in deze bijzondere periode waarin we met zijn alle verzeild zijn geraakt, is het heerlijk om even helemaal niet meer te denken. Dus mijn tip - …

45 minuten alle aandacht voor jou!

45 minuten alle aandacht voor jou!
Onze nieuwe werkelijkheid, vraagt ook om nieuwe werkwijze: privéles online! Wat houdt dit in? Drie kwartier alle aandacht voor je werk en jouw vragen. Van de sessie wordt een opname gemaakt, welke je een half jaar lang in alle rust kan bekijken & bestuderen. De opname is beveiligd achter een wachtwoord en bereikbaar via mijn website. Wat kost het? Kosten …

Tekenen & schilderen voor kinderen

Werk Naud - cursist op de dinsdagmiddag
Voor de kinderen onder ons is er beter nieuws, door de grootte van de groep heb ik een splitsing moeten maken, dus nu ook op de donderdagmiddag ga ik lesgeven aan de kunstenaars van de toekomst. Dit nieuws is al snel gegaan. Er zijn nu nog 2 plekjes op de donderdag beschikbaar.
facebook