gen_logo
Beste [subscriber:firstname | default:kunstliefhebber]

Wij zijn er klaar voor! De selectie uit alle prachtige werken had wat voeten in aarde, maar is gelukkig op tijd klaar. De vragen voor de quiz, de filmpjes, zelfs de kerstversiering is geregeld!

Mijn vraag aan jou - is het gelukt met de link naar de virtuele huiskamer van het atelier? Mochten er nog vragen zijn, laat het me weten. Aanmelden om er live bij aanwezig te zijn kan nog tot zaterdagmiddag 12 uur. PS in geval van nood met de verbinding - mijn mobiel ligt binnen handbereik en ik heb een assistent in de buurt :).

PS voor diegene die niet in de gelegenheid zijn om morgen live aanwezig te zijn en toch heel graag mee willen doen met de quiz - vanaf 18:00 uur is 'uitzending gemist' beschikbaar op mijn website met daarin alle vragen van de quiz.

Hartelijke groet,
mariskanaamsml

De vragen zijn bekend

De vragen zijn bekend
Vanaf nu is het vragenformulier beschikbaar voor de kunstquiz 2020. Schroom niet om alvast een inkijkje te nemen. Tip - zorg dat je morgen pen en papier bij de hand hebt tijdens de uitzending. Vanaf zaterdag 19 december 2020 om 15:00 uur gaan we live! Na ontvangst gaan we beginnen met een virtuele rondleiding langs het portret. Aansluitend de eerste …
facebook