gen_logo
Beste [subscriber:firstname | default:kunstliefhebber]

Olga Passchier heeft een bijzonder gedicht geschreven op de huidige situatie waarin we terecht zijn gekomen. Dit werk is vertaalt naar een lied met een videoclip. Inmiddels zijn er al heel veel reacties binnengekomen – meer dan 25000 kijkers en veel kranten & radio hebben hier al aandacht aan besteed. Terecht!
Zelf was ik nog niet in de gelegenheid om hier publiekelijk aandacht aan te besteden, dus bedacht ik dat in plaatst van kerstkaarten, ik graag dit mooie filmpje met jullie wil delen. Geniet en laat je beroeren.

Tot slot - de antwoorden op de quiz en de bekendmaking van de winnaars van de kunstquiz 2020. Fijne jaarwisseling en we gaan elkaar weer zien in 2021!

Hartelijke groet,
mariskanaamsml

In plaats van kerstkaarten

In plaats van kerstkaarten
In oktober werd ik benaderd om mee te doen in het project: 'Anders'. Het eindresultaat - een prachtige video wil ik graag met jullie delen. Dus in plaats van kerstkaarten een moment om stil te genieten.

En de winnaar is .... (spannend)

En de winnaar is .... (spannend)
Wat leuk dat we zoveel inzendingen mochten ontvangen. Ik ben eindelijk klaar met het inspreken / opnemen van alle antwoorden en uitleg op de quiz. Het uploaden van het filmpje kost meestal nogal wat tijd. In de tussentijd dus dit bericht. Discussie mag, vragen ook, hoewel ik nu wel aan mijn winterslaap ga beginnen. Ik wens jullie mooie dagen vol …
facebook