gen_logo
Beste [subscriber:firstname | default:kunstliefhebber]

Komend weekend ga ik weer even terug naar mijn roots: Het Westland. Back to my Roots deel 1 is inmiddels 5 jaar geleden. Dierbare herinneringen Deel 2 is het begin van een nieuw hoofdstuk: De presentatie aan het grote publiek van mijn boek Kunst Kijken - De kunst van het kijken.

Natuurlijk had ik 'gewoon' kunnen kiezen voor een lezing, maar ja waarom makkelijk doen als het anders kan :). Dus heb ik een workshop bedacht waarbij we samen op zoek gaan naar de geheimen van de kunstenaar.
Iedereen is welkom! Toegang is gratis. Wel eerst aanmelden. Zie het artikel hieronder.

Voor de ééndaagse workshop 'Schilderen aan Zee' heb ik inmiddels al heel wat diverse aanmeldingen mogen ontvangen. Het is goed om te zien dat juist deelnemers die nog niet eerder deze ervaring hebben gehad, samen met mij in het diepe durven springen. Ik weet zeker dat dit een onvergetelijke heerlijke ervaring voor hen wordt.

Natuurlijk is er veel meer te vertellen: Het atelier is weer open voor de volwassenen; de kinderen zijn hard aan het werk zijn met hun schetsboek; voorbereidingen voor de vierdaagse en ook dit jaar heb ik de eer om voor Kunstklank hun optredens vast te leggen op doek - Genoeg te doen. Hierover binnenkort meer!

Voor nu een fijne avond en misschien tot zaterdag?!

Hartelijke groet,
Mariska

Hoeveel personen staan er op de Nachtwacht?

Hoeveel personen staan er op de Nachtwacht?
De meeste mensen hebben de Nachtwacht al eens gezien. Op een foto of misschien wel in het echt bij het Rijksmuseum. We weten allemaal waar ik het over heb. Maar weet je ook het antwoord op de vraag? Hoeveel personen staan er op de Nachtwacht? Ik weet het niet. Zonder nu eerst te spieken, durf ik je ook het antwoord …