gen_logo
Beste kunstliefhebber

Aanstaande donderdagavond is er weer een gratis Webinar. Van harte welkom! Dit keer aandacht voor de penseelstreek.
In verband met de nominatie van mijn werk voor het 'schilderij van het jaar' ben ik uitgenodigd door RTV Katwijk Live. Zaterdag 27 november om 18:00 uur gaat dit van start. In dit tv-programma ga ik dieper in over de achtergrond van 'de Generaal' en nemen we de kijker mee in een terugblik naar het ontstaan van dit werk. Leuk! Ik kijk er naar uit.
Maar eerst donderdagavond - schroom niet, jong, oud, ervaren, onervaren - iedereen is welkom. Wel even inschrijven zodat ik weet aan wie ik een link ga versturen. Nog een leuke vraag over de penseelstreek? Laat het me weten - misschien kan ik die verwerken in mijn presentatie.

Hartelijke groet, Mariska

Het is geen feelgood schilderij - artikel Leidsch Dagblad

Het is geen feelgood schilderij - artikel Leidsch Dagblad
Verrassend en leuk alle aandacht voor de nominatie en mijn schilderij! Wat een lieve reacties mag ik ontvangen.Bijzonder dat het werk wat ik hier in alle rust heb geschilderd zoveel rumoer teweeg brengt. Ik denk alleen dat mijn model wel blij is wanneer de rust weer is wedergekeerd. Hij houdt meer van de achtergrond. Maar goed, alles voor de kunst …

Webinar voor de liefhebbers - De Penseelstreek

Webinar voor de liefhebbers - De Penseelstreek
Donderdagavond is er weer een Webinar Kunst kijken. Dit keer aandacht voor de penseelstreek tijdens het bezoek aan Singer Laren. Doe je mee? (wel graag inschrijven in verband met het versturen van de link)

Praktisch: Webinar is donderdagavond d.d. 25 november van 19:30 – 20:15 uur.

Ja het is gratis

Ja het is super makkelijk om mee te …
Stemmen voor de publieksprijs kan nog steeds! Waar gaat jou voorkeur naar uit?