Afbeelding1
Beste [subscriber:firstname | default:kunstliefhebber]

Zojuist mocht ik de eerste officiële aanmelding ontvangen voor de online groepssessie. De nieuwe koers begint nu echt zijn vorm te krijgen. Tegelijkertijd kan ik me voorstellen dat voor sommige de drempel nog hoog lijkt. Laat je hierdoor niet weerhouden!
Afgelopen donderdag hebben we getest met "proefkonijnen" en na de eerste haperingen ging het prima. Dus van harte welkom om jou werk te laten bespreken of als toeschouwer om te leren van een ander. Assistentie is aanwezig om je te helpen met dit nieuwe avontuur, zodat we elkaar eindelijk weer eens in de ogen kunnen kijken! (Omdat mijn nieuwsbrief wat laat wordt verzonden is het mogelijk om tot morgenmiddag (donderdag 9 april) 16:00 uur je aan te melden.)

Verder in deze nieuwsbrief een grote verzameling lesmateriaal door de online spreekuren & "15 minutes of Fame" voor zowel Livia als ondergetekende.

Veel plezier met het lezen en tot de volgende keer!

Hartelijke groet,
mariskanaamsml

Lancering groepssessies Spreekuur online

Spreekuur online maar dan in groepssessies op de donderdagavonden. Dit is bedoeld als alternatief voor de huidige cursisten, zodat jullie door kunnen blijven gaan met je creatieve proces.
Testsessie

Spreekuur online de laatste solo - Diane in the spotlight deel 2

Werk Diane
Voorlopig de laatste in de serie spreekuur online solo's. We zijn begonnen met Diane, hoe mooi is het om dan ook af te ronden met haar werk. Op zoek naar de verschillen!

Online spreekuur - Marijke in the spotlights

Aandacht voor het werk van Marijke - Thema’s: portret, potlood, schaduw als vorm zien, contrast, verhoudingen
Werk Marijke in de spotlight

Online spreekuur: Willy in de spotlight

Werk Willy in de spotlight
Aandacht voor het werk van Willy. Thema’s: potlood, portret, schaduw & grenzen.

15 minutes of fame

Afgelopen zaterdag was ik wederom uitgenodigd om te gast te zijn bij RTV Katwijk. Men was benieuwd naar de voortgang van mijn online spreekuur in de kunst. Dat het leven niet altijd loopt zoals gepland, daar hebben we nu echt allemaal ervaring mee. Dat dit soms ook kan gebeuren in een live optreden is eigenlijk ook logisch. Afgelopen week had …
15 minutes of fame

Online spreekuur - Brigitte in de spotlight.

Details werk Brigitte
Aandacht voor het werk van Brigitte. Thema's: perspectief, penseelstreek, compositie met verschillende bronnen, schilderen op kleding.

Livia in de spotlight

Afgelopen week heb ik een mail gestuurd aan de kinderen die ik les mag geven met de uitdaging om net als Vincent van Gogh (die een lange tijd op zijn kamer moest blijven) een tekening of schilderij te maken van de plek waar ze nu elke dag zitten tijden het huiswerk maken of spelletjes spelen. De eerste resultaten druppelen binnen. …
Livia in de spotlight
facebook