FNAF (nee, geen typefouten)

Eindresultaat door Naud

Wanneer ik aan een willekeurige volwassen vraag wat FNAF betekent, ben ik bang dat hij/zij mij vreemd aan gaat kijken. Anderzijds, vele van ons zijn ouders van kinderen, dus het zou zo maar kunnen dat meer mensen dan ik zou verwachten weten wat FNAF is.

Het mooie van kinderen lesgeven is niet alleen hun heerlijke enthousiasme en de pret die we in de lessen hebben. Nee, van de kinderen leer ik ook veel. Zoals FNAF.

Werk Mike

FNAF is een afkorting voor Five Nights at Freddy ….. een videogame welke sommige kinderen geweldig vinden. Nu ben ik zelf meer van de romantische films …. in FNAF schijnt ook horror voor te komen, dus ik bedank hiervoor.

Detail werk Mike waarin hij zijn fantasie toevoegt.

Dat de twee heren die op de donderdagmiddag les hebben, hier fan van zijn, dan kan ik me nog iets bij voorstellen. Maar we hebben ook een lieftallige dame op de donderdagmiddag met de mooie naam Sophie en ook zij blijkt een grote liefhebber van deze serie te zijn…. Dit is ook te zien in haar tekeningen. Op was dit nu gebaseerd op animalcrossing …….. Ik ga het navragen 🙂

Werk Sophie