Marijke | Leren van de Meesters

Met veel plezier heb ik deze cursus gevolgd. Het krijgen van een vaste opdracht met een hoop uitdaging was goed, dat heeft me geholpen andere vaardigheden aan te spreken dan bij projecten waar ik zelf voor zou kiezen.

Tegelijkertijd was er weer alle vrijheid om de opdracht in te vullen zoals ik het wilde, dat werd dus werken met kleurpotlood. Het was best een intensief traject, stap voor stap heeft Mariska me vooruit geholpen, bijgestuurd en dan weer mijn eigen pad laten volgen.

Ik heb hier echt anders door leren kijken, meer in detail, met aandacht voor de vele kleuren en verschillen in toon. Vele vlekjes maakten uiteindelijk een portret, haast magisch. Dankjewel Mariska voor individuele tijd en aandacht!

Groetjes! Marijke

Zin om zelf ook aan de slag te gaan met één van de online cursussen?

Hoe maak je een keuze uit het gigantische aanbod onlinelessen?