Open Atelier in Katwijk aan Zee bij Mariska de Kok

Olie | acryl op paneel 15x15 cm

Olie | acryl op paneel 15×15 cm

Nationale Kunstweek en Landelijk Atelierweekend 2017

In het eerste weekend van November vind het Landelijk Atelierweekend plaats (4 en 5 november). Tijdens dit weekend stellen beroepskunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor geïnteresseerden. In totaal doen meer dan 300 ateliers mee. Daarmee is het dit jaar weer gegroeid en is het het grootste atelierweekend in Nederland.

Open Atelier bij Mariska de Kok

In Katwijk opent Mariska de Kok de deuren van haar Atelier aan de Boulevard 132. Tijdens dit atelierweekend zal de speciale aandacht uitgaan naar een serie schilderijen, waarin het bijzondere strandleven van Katwijk aan Zee is vastgelegd. Door de unieke locatie van het atelier (aan de Boulevard in Katwijk) is het een logisch gevolg dat Mariska zeer regelmatig in de “voortuin” is te vinden. 

Kunstquiz

Gemiddeld kijken we maximaal 9 seconden naar een kunstwerk. Met deze quiz is de intentie om u te verleiden om langer naar kunst te kijken. Natuurlijk is er een prijs aan verbonden! Diegene die de meeste details heeft teruggevonden, mag een keuze maken uit één van de 15×15 cm schilderijen gemaakt door Mariska de Kok. De prijsuitreiking is zondag 5 november 2017 om 16 uur.

Kijk langer dan 9 seconden naar een schilderij & ervaar de kracht van de misschien wel duizenden beslissingen – Dagblad Trouw

Kunstliefhebbers zijn bij deze van harte uitgenodigd om haar atelier en uiteraard haar schilderkunsten te komen bekijken. 

Meer informatie over Mariska is te vinden op MariskadeKok.nl

Kunstliefhebbers vinden op Kunstweek.nl en Landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties.