Uitzending gemist Kerstfeest in Katwijk

Wat leuk het enthousiasme dat ik zojuist mocht ervaren tijdens de virtuele kerstexpositie. Super en eigenlijk voor herhaling vatbaar.

Zoals beloofd, hierbij de filmpjes welke we afgelopen middag samen hebben bekeken. Je kunt op je gemak de filmpjes kijken, maar je kunt natuurlijk ook meedoen met de quiz …. Wil je meedoen met de quiz – zorg dan voor een potlood & papier. Inzenden kan tot 21 december = maandagmiddag 16:00 uur. De winnaar en de antwoorden komen dinsdag op de website.

Benodigdheden voor nu: potlood; papier; koffie / thee of een lekker wijntje en een goede stoel om te genieten van een half uur filmpjes. Onderaan staat de link naar het formulier alwaar je de antwoorden op in kan vullen.

Ter stimulans – Niet onbelangrijk de prijzen die je kunt winnen. Derde prijs is een professioneel 3D canvas doek van 30x30cm. Tweede prijs is een set met kunstkaarten van mijn zeegezichten. En HOOFDPRIJS is eeuwige roem verbeeld in een unieke wisseltrofee. EN een gesigneerd uniek allereerste exemplaar van het geweldige boekje Kunst Kijken. Inleveren