Virtueel museum – hulp gevraagd!

Expositie schilderijen & tekenen van de kinderen – Een feest voor onze ogen

Speciaal voor de kinderen!

De tijden zijn veranderd – het fotoalbum wordt niet meer wekelijks aangevuld. Dus tijd voor een nieuw plan: Het virtueel museum speciaal voor jullie mooiste werken is in de maak. Ik wil samen met jullie een feestje maken voor onze ogen. Juist nu! Maar …… voordat de virtuele deur opengaat, heb ik jullie hulp nodig.

Hulp gevraagd!

Ik heb heel lang al na zitten denken over een goede naam voor dit virtueel museum. Ik kom er niet uit! Aangezien ik weet dat jullie creatief zijn, heb ik een vraag aan jou: Zou je me willen helpen? Weet jij misschien een mooie naam voor dit museum? Laat het me weten. Degene die de meest originele / sterke naam voor dit museum weet te bedenken, die krijgt natuurlijk een prijs.

Een prijs?

Ik weet dat iedereen altijd graag een prijs wint, dus natuurlijk heb ik ook hier iets voor bedacht.

Behalve de roem, ontvang je mijn eerste boek ‘Kunst kijken – De kunst van het kijken’. Door het gebruik van de thema’s in dit boek wordt het bezoek aan een museum net zo leuk of misschien wel leuker dan een pretpark. Sterker, je kunt natuurlijk ook je ouders meenemen in een boeiende ontdekkingstocht langs jouw eigen werk in de huiskamer. Ik kan hier nog uren over het boek vertellen, maar daar zijn weer andere artikels over. In ieder geval kan de hele familie genieten wanneer jij de hoofdprijs wint. Dus natuurlijk mogen ook zij helpen om een mooie naam te bedenken!

Hoe gaat het museum er uit zien?

Misschien heb je tijd over en wil je ook meedenken over de buitenkant van het museum? Moet er een uithangbord komen? Zo ja, in welke kleur en met welke tekst? De deur, ook niet onbelangrijk. Ook al is het alleen op de computer, we moeten toch een ingang hebben. En in het museum – zal ik nu wel of geen tapijt op de vloer doen? Een heleboel vragen waar jullie mij vast mee kunnen helpen. Ik ben benieuwd en wacht in spanning af.

Geen museum zonder werk

Naast een prachtige naam en een mooie inrichting, hebben we natuurlijk tekeningen & schilderijen nodig. Ik kan me niet voorstellen dat jullie in de afgelopen tijd geen tekeningen of schilderijen hebben gemaakt. Dus, kom maar op! Ik zie jullie werken graag verschijnen, zodat ik het museum alvast in kan gaan richten! De werken mogen jullie gewoon naar mijn emailadres sturen. Ik ben benieuwd.

Mocht je nog andere tips hebben, dan hoor ik dit graag.

Rondleiding met de kinderen in het museum langs mijn werk.

Dus … kom maar op met jullie ideeen!