Beste kunstliefhebber,

Inmiddels is de expositie in volle gang. Mede door de bijdrage van al jullie prachtige werken is het een uniek evenement geworden. Dank daar voor!

In deze nieuwsbrief een impressie van de opening maar ook van de opbouw en de inrichting. Tevens een overzicht van de verschillende activiteiten in de komende weekeinden.

Tot slot; één van de doelen tijdens de expositie is om de bezoekers langer dan de gemiddelde 9 seconden naar een kunstwerk te laten kijken. Daarom is er een speciale kunstquiz voor jong en oud met als prijs voor de winnaar een schilderij! De quizvragen en wedstrijdvoorwaarden zijn hieronder en op de website terug te vinden.

PS: Deelnemers let op ophaalinformatie onderaan deze nieuwsbrief!

Graag tot ziens,

agenda

De agenda!

Zaterdag 10 december 15:00 uur gratis workshop portret tekenen aan de hand van model. (zelf potlood & papier meenemen) Gaarne aanmelden via info@MarisK.nl.

Zondag 11 december 15:00 uur is er een rondleiding langs werken van Mariska de Kok met achtergrond toelichting

Zaterdag 17 december om 15:00 uur gratis workshop Stilleven tekenen (zelf …

Meer lezen.

---
Jubileum expositie Hofboerderij - de opening!

Jubileum expositie Hofboerderij - de opening!

D.d. 3 december 2016 - Om half drie was de officiele opening. Ik was duidelijk niet de enige aanwezige. Overweldigend om zoveel bekende weer te mogen begroeten. Het feit dat er zovele, zelfs op Sinterklaasmiddag de tijd hadden genomen om aanwezig te zijn bij de opening, ontroerde mij. Direct resultaat was dat de woorden voor mijn weloverwogen speech met de …

Meer lezen.

---
Jubileum expositie Hofboerderij - de opbouw

Jubileum expositie Hofboerderij - de opbouw

Vrijdag 3 december mocht ik rekenen op hulp van Joop, Jaap, Leo, Anja, Carla & Ron om de jubileumexposite op te bouwen. Alvorens we konden begonnen was er wel enige organisatie nodig qua planning van de werken maar ook het verzamelen van de prachtige schilderijen en tekeningen. Cobie, Truus en wederom Carla hebben dit prachtig geregeld. Het was hard werken, …

Meer lezen.

---
kunstquiz1

Spelregels Kunst Quiz

Wedstrijdvoorwaarden:

• slechts één formulier per persoon met volledig ingevulde naam/tel en E-mail.

• duidelijk geschreven codes

• inleveren kan op papier in de doos in de Hofboerderij of per E-mail aan info(a)marisk.nl

• uiterste inlevering op 24 december om 14 uur.

• bekendmaking van winnaar en de antwoorden is 24 december om 15 uur.

• Indien meerdere personen alle vragen goed beantwoord hebben, vind een …

Meer lezen.

---

Deelnemers opgelet! Ophalen werken 14-12

Graag herinner ik iedereen er aan om hun werk zelf te komen/laten ophalen op 24 december om 16 uur bij de Hofboerderij. Alle niet opgehaalde werken nemen we mee naar Katwijk waar ze in januari opgehaald kunnen worden (tijdens lesuren). Indien iemand anders je werk komt ophalen, laat het dan weten, want ik geef geen kunstwerken mee aan "vreemden".