Beste kunstliefhebber,

Nog 2 weekeinden en dan gaat de zomertijd alweer beginnen! Hoogste tijd om de voorbereidingen voor de zomer te starten. En wat is een zomer zonder schildersfestival in Noordwijk. Wederom heb ik een uitnodiging mogen ontvangen om deel te nemen aan dit evenement. Ook al zal dit deze keer anders verlopen door de langdurige blessure aan mijn schouder; ik weet nu al dat het een feestje gaat worden.

Maar ook ons eigen schildersfestival in de vorm van een zomerworkshop in Katwijk hoort er natuurlijk weer bij. Inmiddels de 5e keer. Zoals alles in het leven is ook het format van deze workshop in de loop van de jaren veranderd; desalniettemin blijft het een boeiende, leerzame en unieke ervaring. Dus mocht je hier bij willen zijn, laat het me weten.

Warme groet,

---
Zomerworkshop "Schilderen aan Zee" - 18 t/m 21 Juli 2017

Zomerworkshop "Schilderen aan Zee" - 18 t/m 21 Juli 2017

Katwijk aan Zee - Schilderen op locatie.

Voor wie? Leergierige deelnemers die het aandurven om  vier dagen op pad te gaan met de ezel, doeken, verf en natuurlijk de penselen. 

Ervaring is ondergeschikt, enthousiasme is hetgeen wat telt!

Wat kunt u van deze zomerworkshop verwachten?  Meer lezen.

---
Nieuwe kansen!

Nieuwe kansen!

Door serieuze problemen met mijn rechterarm waardoor ik niet kan schilderen zoals ik zou willen, ben ik nu gedwongen om mijn creative neiging op een andere manier tot uiting te brengen. Dus dit wordt een jaar waarin ik me onder ga dompelen in studie. Inmiddels ben ik nog verder aan het verdiepen in de kleurenleer - waarbij Jozef Albers mijn …

Meer lezen.

---
RITV documentaire Jubileumexpositie Hofboerderij december 2016

RITV documentaire Jubileumexpositie Hofboerderij december 2016

Tot slot de documentaire van Wim Wensveen over een mooie herinnering. 

Meer lezen.

---

Foto's in het fotoalbum

Zoals sommige al eerder hebben vernomen heb ik een serieuze blessure aan mijn schouder. Éen van de gevolgen hiervan is dat ik keuzes moet maken in de belasting van mijn arm. Computerwerk is duidelijk zwaarder dan ik ooit voor mogelijk had gehouden :) Ik weet dat er teleurgestelde onder ons zijn, die graag regelmatig naar de foto's van de werken …

Meer lezen.

---