Beste kunstliefhebber,

Inmiddels is de zomerstop voor de wekelijkse lessen weer ingegaan. Voor mij een periode om tijd vrij te maken voor vele projecten: praktische zaken zoals de website verbeteren tot opdrachten die aandacht vragen. Daarnaast studie. Heel veel studie. Er is nog zoveel te bestuderen en te ontdekken! Wat dat betreft kan ik eigenlijk iedereen aanraden om minimaal 1x in de maand naar een expositie te gaan. 

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er nu ook een mogelijkheid gecreëerd om in de zomer advies te krijgen in het schilderen & tekenen. Eén keer in de maand op de donderdagavond is er ruim tijd gereserveerd om alle projecten waar je mee bezig bent te bespreken, advies te krijgen en verder te werken, zodat het creatieve proces zich kan blijven ontplooien.

Daarnaast is het programma voor de zomerworkshop ook bekend. Nieuw is dat je nu ook voor 1 dag in kan schrijven. Vooral voor diegene die graag portret willen schilderen c.q. tekenen aan de hand van een levend model is dit een unieke kans. Let wel, maximale groepsgrootte is 8 deelnemers. Dit om de kwaliteit en ruime aandacht voor een ieder te garanderen. 

Al met al zijn er genoeg ingrediënten voor mooie feestjes hier aan de Boulevard in Katwijk. 

Warme groet,

---

Nieuw! Jaarrond tekenen & schilderen op de donderdagavond - 1x per maand.

Op speciaal verzoek ... Met ingang van heden is de maandelijkse cursus schilderen & tekenen op de donderdagavond jaarrond beschikbaar. Dus geen storende onderbrekingen meer door langdurige vakanties zoals bijvoorbeeld in de zomer :) 

Meer lezen.

---
Extra les mogelijkheden in de zomer: De data zijn bekend!

Extra les mogelijkheden in de zomer: De data zijn bekend!

Uit de reacties blijkt dat de mogelijkheid om in de zomermaanden losse lessen te volgen op de donderdagavond zeer in de smaak blijkt te vallen. 

De datums:

  1. donderdag 18 mei 2017
  2. donderdag 15 juni 2017
  3. donderdag 27 juli 2017
  4. donderdag 17 augustus 2017

Meer lezen.

---

Programma Zomerworkshop 2017 - Schilderen aan Zee

Vorig jaar is er na de zomerworkshop een enquête geweest. Tot mijn grote vreugde heb ik een prachtige rapportcijfers gekregen. Ook zijn er waardevolle tips & verzoeken binnen gekomen. Extra aandacht voor de techniek in de schilderkunst was een vraag waar ik graag gehoor aan geef. Daarnaast heb ik dit jaar voor de vrijdag een speciale dag ingericht om stil …

Meer lezen.

---

Tips voor een museumbezoek

Soms kan een museumbezoek overweldigend zijn. Veel verschillende exposities in één gebouw. Zoveel te zien dat alles gaat duizelen. Een tip om een musuembezoek enige richting te geven, is om jezelf vooraf een opdracht mee te geven: Bijvoorbeeld het ontdekken van de kracht van de compositie. En vraag jezelf af welke compositie je aanspreekt en of je dit in woorden kan vatten. …

Meer lezen.

---

Kom naar de exclusieve museumopenstelling van Het Geheim van de Meester!

Kom naar de exclusieve museumopenstelling van Het Geheim van de Meester!   Speciaal voor een select aantal liefhebbers van het televisieprogramma Het Geheim van de Meester openen het Mauritshuis en het Frans Hals Museum maandag 15 mei hun deuren. Vind je het leuk om één van de opnames bij te wonen? Reageer dan snel, want per opname worden slechts 10 …

Meer lezen.