Beste kunstliefhebber,

Wanneer je nu naar buiten kijk dan zie & hoor je dat het seizoen nu echt aan het veranderen is. De scholen gaan binnenkort weer beginnen, dus ook hier in het atelier gaan we wederom in het gareel. Vanaf 4 september gaan de lessen weer beginnen!

Het thema voor de liefhebbers van opdrachten voor het nieuwe seizoen is “Componeren in de schilderkunst”. Kort samengevat  – Bewustwording van de invloed die jezelf uit kan oefenen in een schilderij. Denk daarbij aan compositie, kleur, toon en tegelijkertijd natuurlijk ook de keuze van voorstelling in je werk. Een boeiende & leerzame ontdekkingtocht waarin we op zoek gaan naar ieders persoonlijk “geluid” van het werk.

En wat heeft dit nu van doen met de titel van deze nieuwsbrief ...  September geeft bij mij de assiociatie van herfst met mooi verkleurde bladeren & kortere dagen. Meer activiteiten binnenshuis, waardoor ook weer meer tijd om te  tekenen of schilderen bij de kachel. Juist  de frisheid buiten versterkt het genieten van een heerlijke glas warme chocolademelk met slagroom. Eigenlijk kan ik niet wachten - ik ben er dus klaar voor - Laat september maar komen!

P.s. voor de liefhebber - donderdagavond d.d. 24 augustus is er nog een mogelijkheid voor een losse les. Ik hoor het graag wanneer je hier gebruik van zou willen maken. 

Warme groet,

---
Things that matters?!

Things that matters?!

Blog Archives Mariska de Kok Regelmatig krijg ik vragen over mijn eigen werken. Terechte vragen, welke soms een persoonlijk antwoord verdienen ...

Meer lezen.

---

Collage Schilderen aan Zee

Het lijkt alweer zolang geleden - de schildersweek. Wat hebben we genoten en wat hebben wij geluk gehad met het weer. 

Meer lezen.

---
Expositie Anja Goedendorp in Rotterdam (cursist op de donderdagavond)

Expositie Anja Goedendorp in Rotterdam (cursist op de donderdagavond)

Anja Goedendorp zit sinds januari 2010 bij mij op les. De eerste 2 jaar was dit wekelijks, maar door mijn verhuizing van het Westland naar het prachtige Katwijk aan Zee is dit gewijzigd naar 1x in de maand op de donderdagavond. Wanneer je Anja één keer heb mogen ontmoeten tijdens een van de lessen of op de exposities, dan vergeet …

Meer lezen.

---