Beste kunstliefhebber,

Morgen, vrijdag de 19de juli is wederom een dag dat het goed toeven is in Katwijk aan Zee. De kans is groot dat ook hier morgen de zon weer schijnt. Op zeker zijn er volop gezellige mensen te vinden op de Boulevard. Ook in een directe straal rond het atelier zijn er lekkere hapjes en drankjes. In het atelier mooie werken met een eigen verhaal. Wat mij betreft genoeg redenen om morgen vanaf vijf uur het atelier binnen te lopen.

Als afsluiting van de dag is er vast een mooie zonsondergang die vanaf het terras kan worden bekeken. En wie echt geen genoeg van Katwijk kan krijgen (hetgeen ik me voor kan stellen) is er zelfs een spektakel in de voortuin wat men zeevonk noemt. Wat let je? Tot morgen?

Samengevat: een expositie van de werken welke afgelopen week zijn gemaakt tijdens de zomerworkshop. De deur voor publiek gaat open vanaf 17:00 uur.

 Warme groet,

---

Zomerworkshop in snippers

Ik weet dat er zijn die met smart zitten te wachten op de foto's. Foto's van zowel het werk als sfeerbeelden. Op dit moment heb ik hiertoe niet de gelegenheid om deze uit te zoeken. Dat staat gepland voor de komende weken. Wel een paar kleine snippers van een zeer geslaagde week. Wat mij betreft komt er wederom een herhaling …

Meer lezen.

---

Op zoek naar de nieuwe Rembrandt

Project Rembrandt Vanaf september gaat project Rembrandt van start (via de NTR). Voor diegene die weleens hebben gekeken naar The Painting Challenge op de BBC is het format niet onbekend. Mocht je vanaf september voldoende tijd over hebben, zou ik zeker overwegen of je niet mee zou willen doen. Laat je niet afschrikken door het woord "talent". Vaak is het …

Meer lezen.

---