De lente is begonnen!

Buiten is het duidelijk merkbaar dat de lente nu echt in aantocht is. Ik zie steeds meer schilders plein-air verschijnen in de voortuin. Daarbij lopen de wekelijkse cursussen nu ook naar het einde. Ik weet dat ik hier mensen mee teleurstel - kleine troost - inschrijven voor het nieuwe seizoen is weer mogelijk.

Een ander belangrijk detail is dat ik druk bezig ben geweest met 2 nieuwe websites bouwen. Het belangrijkste doel hierin is dat ik informatie over mijn eigen werken en exposities heb losgekoppeld van deze website. En zoals je ziet is ook de huisstijl veranderd. Is het af? Nee, maar aldoende ga ik het verder inrichten. Mocht je nu al iets missen, dan hoor ik het graag.

Wat overigs een leuke toevoeging in deze website is, is de Tag-wolk. Zie in het fotoalbum hieronder. Wanneer je dan op je naam klikt, of op een onderwerp, dan krijg je alle werken die daar mee van doen hebben. Zoals gewoonlijk, een feestje voor onze ogen - en ja er moeten nog een heleboel werken worden toegevoegd! 

---
Kunstbazaar 2016

Kunstbazaar 2016

Aanstaande vrijdag dd 22 april 2016 is het zover - De kunstbazaar in Wateringen. Tot mijn positieve verrassing ben ik uitgenodigd om ook werk in te leveren voor de expositie. Natuurlijk maak ik gebruik van deze mogelijkheid. Dus aanstaande vrijdag zie ik jullie graag in het Westlands Popcentrum Nederland 3, Lange Spruit 84 te Wateringen. …

Meer lezen.

---
2016-03-01 20.32.33

Inschrijving voor het nieuwe seizoen is vanaf nu weer mogelijk.

Met ingang van vandaag dd 14 april is het weer mogelijk om je in te schrijven voor het nieuwe seizoen. We beginnen vanaf 5 september 2016. Voor meer details zie het cursusaanbod. Voor vragen 

Meer lezen.

---

Westlandse dame naar grote kunstbeurs in New York

Tessa Aalbregt uit ‘s-Gravenzande exposeert deze week in New York

Meer lezen.

---
Fotoarchief

Fotoarchief 

Achter deze link is van alles te ontdekken over de werken die in de afgelopen jaren zijn gemaakt. Is dit al volledig? Bij lange nog niet. Bij het maken van deze website kwam ik weer zoveel prachtige werken tegen, die ik graag weer even in het daglicht wil brengen.

Meer lezen.

---