De Verdieping

De Verdieping – ééndaagse workshops door Mariska de Kok

Tijdens de wekelijkse lessen blijkt telkens dat de tijd te snel gaat – er zijn zoveel boeiende onderwerpen verwant aan het schilderen & tekenen om te delen. Ik vind het zonde om hier niet de tijd voor te reserveren, welke het verdient. Hoe heerlijk is het om deze kennis uitgebreid en in alle rust met nieuwsgierige cursisten te delen. Daarom heb ik besloten om een nieuwe koers te gaan varen.

Met deze nieuwe insteek geef ik mezelf alle ruimte om in de ééndaagse workshops allerlei onderwerpen aan te bieden. Natuurlijk beginnen we met vakkennis, daarnaast kan een studie van de werkwijze van een schilder ook zeer boeiend en leerzaam zijn. Genoeg ideeën. Dit alles onder de noemer: “De Verdieping”.

In de ééndaagse workshops gaat het vooral om overdracht van kennis en niet zo zeer om een mooi werk te maken. Wel om steeds meer handvatten te krijgen om in je werk jouw verhaal zo krachtig mogelijk neer te zetten.

De eerste nieuwe serie workshops gaat over de vele gezichten van de compositie – waarbij we beginnen met de basis: “De Gulden Snede”.

Meer informatie via deze link

Tip: Mocht je op de hoogte willen blijven van het aanbod in deze workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via deze link.