En de winnaar is …… (2019)

Inmiddels heeft de kerstexpositie in combinatie met de kunstquiz heel wat liefhebbers gekregen.

Zaterdag 14 december 2019 was het weer zover. Klokslag 14:00 uur mochten we de eerste bezoekers al ontvangen. Ondanks het stormachtige weersomstandigheden, wisten vele het atelier te vinden. Hoe leuk is dat!

Ook al weet ik dat ik in herhaling val, maar het blijft zo leuk om al die werken zo bij elkaar te zien. In deze reactie ben ik niet alleen. Wat een feest voor de ogen. Natuurlijk ook dit keer een kleine impressie in beeld, hoewel we door de drukte zijn vergeten om een filmpje en meer foto’s te maken.

En dan natuurlijk aandacht voor de kunstquiz …… De winnares (voor de goede orde – (ik = Mariska) heb niet in de jury gezeten …. sterker ik had een andere mening over het aantal kleuren in het schilderij van Mia …. maar ja volgens de spelregels was er geen discussie mogelijk met de jury 🙂)

  1. Joke Guijt met 1 fout
  2. Caroline van Duyvenbode met 2 fouten
  3. Gedeelde plek – Jolinda Puister & het duo Sonja & Lissette met 4 fouten

Eigenlijk was ik wel onder de indruk van alle goede antwoorden. Nog leuker vond ik het enthousiasme, dus ja ook volgend jaar is er wederom een kunstquiz!

Tot slot dank je wel aan de hulptroepen – Ron, Mia, Jolinda & Jan. Super dat jullie mij wilde helpen om een mooie expositie te maken. En dan nu de foto’s ….