Impressie kerstborrel Atelier MarisK

Afgelopen zaterdag hebben we op gepast wijze afscheid genomen van weer een leerzaam jaar. Naast de geweldige werken welke de cursisten tijdelijk beschikbaar hadden gesteld was er een boeiende quiz. Ik heb me zeer positief laten verrassen door de aandacht voor deze uitdaging. Het idee was op zoek te gaan naar de hints in de expositie maar ook in de boeken die her en der verspreid lagen. Daarnaast was het toegestaan om af te kijken, te overleggen en zelfs te googlen. 

Geen expositie zonder “echte” aandacht voor de werken. Dus ook in de quiz stonden vragen over het materiaalgebruik in de werken, maar bijvoorbeeld ook de inspiratiebronnen voor de werken. Vooral de bonusvragen brachten heel wat hilariteit – iedereen weet nu wel hoe de kat van Doortje heet en de artiestennaam van Jaap. 

Eigenlijk onmogelijk om een goede indruk te geven van deze zeer geslaagde middag. Toch een poging via het bijgevoegde filmpje & natuurlijk een selectie van de foto’s (waarin ook een bijdrage van de gastfotograaf Diane – dank hiervoor). 

Nu tijd voor koffie of thee en gewoonweg even genieten. 

Link naar filmpje via you tube.