Internationale Workshop ‘Painting’ – Carola Schapals & Mariska de Kok – zomer 2018

Eind Juli 2018 organiseren de Katwijkse schilderes Mariska de Kok en de Duitse kunstenares Carola Schapals  (Bremen) een 5-daagse Plein Air Workshop in Katwijk.

Voor wie?
De workshop is voor leergierige deelnemers die het aandurven om vijf dagen met twee zeer ervaren kunstenaars op pad te gaan over strand, duinen en dorp van Katwijk met de ezel, doeken, verf en natuurlijk de penselen. Enige ervaring is gewenst, enthousiasme is hetgeen wat vooral telt!

Programma
De workshop start op maandag 30 juli om 10 uur en sluit op vrijdagavond af met een openbare (verkoop)expositie in het Atelier van Mariska de Kok.

Per dag wordt er met een thema gewerkt, waarbij persoonlijke aandacht wordt gegeven aan het ontwikkelen en versterken van je eigen stijl.

Voor elk weertype is er een plan. We verzekeren iedereen er van dat je een heerlijke, leerzame en indrukwekkend week beleeft. 

De workshop wordt inmiddels voor de vierde keer georganiseerd. De ervaringen van deelnemers in afgelopen edities kunt u vinden tussen de referentie via deze link.

Mariska de Kok heeft een Atelier aan de Boulevard van Katwijk, direct bij het strand dat tijdens de workshop ontmoetingsplaats en uitvalsbasis dient (leslokaal/opslag/keuken/toilet) om zoveel mogelijk buiten, “plein-air” aan het werk te zijn op het strand, de duinen en andere schilderachtige plekken in het pittoreske Katwijk aan zee.

Let op: Totaal aantal deelnemers is 12 waarvan maximaal 6 deelnemers uit Nederland/België; inschrijving is op volgorde van binnenkomst.

aanmelden 2018  contact

Datum maandag 30 juli tot en met vrijdag 3 augustus 2018 
Tijdstip Dagelijks van 10:00 – 16:00 uur
Vrijdag afsluitend een publieke expostie van de vervaardigde schilderijen in  het atelier MarisK.
Verzamellocatie Atelier Marisk, Boulevard 132 te Katwijk
Het atelier gebruiken als ontmoetingsplaats, leslokaal en uitvalbasis voor het “plein-air” aan het werk op het strand, de duinen en andere schilderachtige plekken.
Kosten € 395,- per persoon – Kosten inclusief 21% B.T.W –exclusief materiaal, lunch en/of diner.
Horeca Er zijn diverse strandtenten in de zeer nabije omgeving. 
Indien wenselijk is accommodatie o.a. te vinden via www.slapeninkatwijk.nl
Voorwaarden  Voorwaarden en spelregels zijn te lezen op deze pagina.
Betaling 25% aanbetaling bij inschrijving. Het volledige bedrag dient te zijn voldaan voor aanvang van de Masterclass.