Pakjes Kunst op weg naar Lowlands

©2018 Mariska de Kok, – Mixed Media 5 x 8 x 0.3 cm

Inmiddels zijn er al heel wat “Pakjes Kunst” van mijn hand, onderweg naar een nieuwe bestemming. Enkele weken geleden kreeg ik de vraag of ik ook een paar werkjes voor Lowlands wilde maken. Natuurlijk! Hoe gaaf is dat?!

Vroeger was ik zelf een groot fan van muziekfestivals. Torhout Werchter met optredens van Sinnead O’Connor, Sting, Bob Dylan. Geweldig. Een groot feest om in de buitenlucht met duizenden tegelijk te genieten van muziek. Een geweldige sfeer. Oké er waren een paar kleine minpuntjes zoals toiletten en soppig gras na een regenbui, maar de herinneringen zijn onbetaalbaar. Duizenden tegelijk die meezingen, dansen … Gelukkig hebben we de foto’s nog :). Hoe leuk is het, om dan weliswaar niet zelf fysiek aanwezig te zijn op “Lowlands Paradise”, maar wel enkele van mijn werkjes.

Via deze link zijn meer “Pakjes Kunst” van mijn hand te ontdekken. Het overzicht is nog niet volledig. Zowel in het aantal werken als de verhalen. Het heeft mijn aandacht, maar het leven is soms prioriteiten stellen :).  

Voor diegene die van geschiedenis houden of nog onbekend zijn met Lowlands, zie deze link met achtergrond informatie. Leuk om te lezen.