Proefkonijnen gezocht!

Spreekuur online groepssessies door Mariska de Kok

Het doet me deugd om te merken dat jullie nog steeds creatief bezig zijn. Inmiddels krijg ik meer vragen/foto’s dan dat ik zo maar even kan behappen. SUPER!! Dus tijd voor een alternatief, zodat ik jullie zo goed mogelijk kan ondersteunen in jullie persoonlijke ontdekkingstocht.

Het belang van afleiding – juist nu.

Gisteren zat ik naar een programma van Eric Scherder te kijken, waarin ook weer werd benadrukt om juist in spannende tijden afleiding te zoeken. Dit kan helpen om je evenwicht te bewaren. Mijn tip aan jullie allen: “Ga tekenen, schilderen, spelen met kleuren, lijnen & heb plezier! Verlies je in het moment met als prachtig bijproduct een tekening of schilderij. Uit ervaring weet ik dat een persoonlijke contact belangrijk kan zijn ter stimulans c.q. motivatie. En hier komt mijn nieuwe plan boven tafel.

Spreekuur online versie 2.0

Door het spreekuur online per persoon te blijven doen met de uitgebreide PowerPoint moet ik telkens mensen teleurstellen, doordat ik niet altijd gelijk kan reageren. Na diep nadenken en nog eens denken heb ik het volgende bedacht: Spreekuur online maar dan in groepssessies op de donderdagavonden. Dit is bedoeld als alternatief voor de huidige cursisten, zodat jullie door kunnen blijven gaan met je creatieve proces. Kosten deelname aan deze sessies is 1 les van je bevroren tegoed.

Test sessie om samen ervaring op te doen

Doordat ik me bewust ben dat niet iedereen even ervaren is hoe dit allemaal te doen op zijn of haar computer/mobiel heb ik voor aanstaande donderdagavond (d.d. 2 april 2020) een testavond gepland (dus geen kosten). Op die manier kunnen we gezamenlijk ervaring opdoen. Ik heb geregeld dat er ook op dat moment indien nodig telefonische ondersteuning is. Mocht je hierin mee willen doen en mij willen helpen met het testen morgen avond, laat het mij dan weten via onderstaande mail.

Daarna ontvang je een link van mij naar de “vergadering” plus een handleiding over het systeem. Aanvang morgenavond om 19:15 uur.

Programma groepssessie spreekuur online

Qua inhoud van de groepssessie is het plan als volgt: eerst de begroeting en iedereen helpen met de verbinding om mee te kunnen kijken/praten. Dan begin ik met het bespreken van het enkele werken alwaar jullie op kunnen reageren met vragen. Daarna hoor ik heel graag wat jullie ervaringen zijn met deze sessie. Schroom niet om ook je negatieve ervaring met mij te delen, dat is juist kostbaar om samen hier een goede vervanging voor de komende tijd te creëren. Dus bij deze: wie mag ik morgenavond begroeten in het spreekuur online?

Doe je mee?