Schilderles op Maat – Annette Wuisman

b.800.600.0.0.stories.2016.workshopkids.2016-01-20 15.31.21Hallo Mariska

Super leuke foto’s!

Ondanks de reis van driekwartier waar ik best wel een beetje tegenop zag is het feestje schilder workshop goed geslaagd!

Wij zijn met drie auto’s gekomen en 8 kinderen. In de auto was het al een feestje en de reis viel mee,met een beetje zingen en chillen  zaten wij van Vlaardingen zo in Katwijk aan Zee. Bij jou aan gekomen ,kwamen de eerste vragen al binnen ,of jij echt een kunstenares ben? Dat was al spannend op zich. Nadat we eerst de cadeautjes hebben uitgepakt en de zelf meegenomen pannenkoeken ,worstjes met broodjes en een pakje drinken werden genuttigt , werden wij als ouders weg gestuurd het strand op voor een lunch en een strandwandeling zodat jij kon beginnen met je workshop. De resultaten zijn geweldig!

De uitloop van een half uur met evalueren van de kinderen over hun eigen schilderij was mooi! wij waren blij dat wij er bij mochten zijn en te horen wat de kinderen zelf van hun schilderij vonden en de resultaten te bekijken en bewonderen. Alle kinderen vonden het leuk om te doen en hebben een hoop geleerd bv op zijn kop schilderen ,waar ze in begin best sceptisch wat ik begrepen hebt er in stonden. Ze hebben ook een tip mee gekregen om het schilderij af te maken(verf was nog nat) met de lijntjes zwart te tekenen met stift zo dat het contrast goed zicht baar wordt. eenmaal in de auto werd de enthousiasme gedeeld over de workshop.

Het leukste feestje tot nu toe werd er achter in geroepen, zelfs de kinderen hadden energie gekregen om wat te doen in de auto (spelletje),thuis willen ze gelijk aan de gang om een ander schilderij te maken…Voor dat ze wisten zaten we van Katwijk aan zee zo weer in Vlaardingen. Eenmaal thuis kwamen de watsapp binnen van ouders dat ze mooie kunstwerken hebben gemaakt en een mooi plaatsje krijgen in huis,een ander ouder vertelde dat hun dochter de leukste kinderfeestje had tot nu toe. Weer een andere apte weer dat ze het super leuk hebben gehad,weer andere ouders vonden het mooie kunstwerken(had de fotos door geapt in groeps app zo dat ze al konden kijken wat ze gemaakt hadden. ouders waren bezig om schilderwerk van hun kind te tranceren), ouders die vertellen dat hun kinderen nog vol van zijn en niet uitgepraat raken tot ze op bed liggen,ook gewoon SUPER in de app, Gewoon leuke reacties.

Ook Marit was blij met haar feestje ze vond het echt leuk maar zij was helemaal moe van alle spanningen en indrukken. En natuurlijk kreeg ik te horen dat de kunstenares leuk en lief is!

Super bedankt voor deze mooie herinnering!

Warme knuffel

Annette Wuisman