Daphne van Beele

Om aan andere kinderen een idee te geven hoe de lessen hier in het atelier MarisK plaatsvinden, heb ik enkele vragen neergelegd bij de huidige cursisten op de dinsdagmiddag: Wat vond je leuk? Wat vond je moeilijk? Wat vond je niet leuk? Vond je het atelier gezellig? Wat zou je graag ooit nog een keer willen doen? Op welke tekening / schilderij ben je het meest trots?) – Hierbij de reactie van Daphne.

Werk Daphne van Beele – grafiet op papier

Hallo Mariska,

De lessen waren heel leuk en u geeft goed uitleg over wat we moeten doen. Het ziet er erg leuk en sfeervol uit in het atelier met de tekeningen van uzelf en anderen. Ik vind bepaalde dingen nog lastig zoals handen tekenen,maar door deze lessen zie ik wel verbetering. Ik vond het portret  en handen tekenen erg leuk en leerzaam daarom zou ik hier ook vooral mee willen doorgaan. 

Fijne vakantie, 

Groetjes Daphne 

Werk Daphne van Beele – grafiet & fineliner op papier
Werk Daphne van Beele
Werk Daphne van Beele – grafiet & fineliner op papier

Zoals u ziet kan ik eigenlijk niet kiezen welke werken ik van Daphne bij haar referentie ga plaatsen.

Ik mag Daphne nu alweer enkele jaren hier begroeten tijdens de lessen. Daphne is een prachtig voorbeeld van hoe ik mijn lessen graag invul – aansluitend op persoonlijke onderwerpen die men wil uitdiepen. Gelukkig zijn we allemaal verschillend en hebben daardoor ook verschillende voorkeuren. Ik ben een voorstander om juist je persoonlijke talenten te versterken. Niet allemaal hetzelfde “moeten” doen.

Daphne is een tekenaar in alle opzichten. Voor haar geen verf of druk gedoe – heerlijk in haar eigen wereld en op haar eigen tempo weer een pracht kunstwerk creëren. Bijzonder om haar gedrevenheid te mogen aanschouwen en getuige te zijn van de prachtige pareltjes welke zij telkens weer creëert.