Uitnodiging kerstexpositie cursisten Mariska de Kok

Uitnodiging Kerstexpositie 2018

Uitnodiging Kerstexpositie 2018

Natuurlijk gaan we ook dit jaar passend afsluiten. Na vele uren hard zwoegen, kijken, lachen, balen, frustratie en weer verder gaan met creëren is nu het moment om ook andere te laten genieten en te inspireren met de prachtige werken die hier in het atelier in 2018 zijn gemaakt.

Waarom deze expositie?

Er zijn hiervoor veel argumenten te bedenken, alleen al dat ik dan een goede reden heb om eens iets anders aan te doen dan mijn schilderskleding . Belangrijker is het samenzijn en echt even de tijd om met elkaar te kletsen. Tegelijkertijd natuurlijk te genieten van hetgeen hier wordt gemaakt. Je zult zien dat er nog altijd een groot verschil is tussen foto’s van werk en tekening of schilderijen in het “echt”.

Kunstquiz 1.8

Voor deze expositie heb ik bedacht in plaats van een rondleiding de kunstquiz 1.8 te introduceren ….. Wat dat inhoud, dat ga je zien. Daarnaast  nog een ongewone actie van deze kant … Ik weet dat er vele zijn die een pakje kunst met mijn werk zouden willen bemachtigen. Hierdoor voel ik me zeer gevleid, tegelijkertijd soms gefrustreerd omdat ik het de automaat niet kan beïnvloeden. Voor deze éne keer heb ik besloten om een speciale editie te maken in het project “we are all travelers” welke de hoofdprijs gaat worden voor de quiz van komende zaterdag. Dus mocht je hier kans op willen maken, dan zie ik je zaterdag.

Praktische informatie

  • Voor wie? Iedereen die wil genieten van mooie creaties – dus voel je vrij om vrienden of familie mee te nemen.
  • Door wie? Alle cursisten van het afgelopen jaar zijn hiervoor uitgenodigd (zowel in de cursussen als zomerworkshops)
  • Waar? Boulevard 132 te Katwijk aan Zee
  • Waarom? Dit werk mag gezien worden!

Warme groet, Mariska