Uitnodiging kerstexpositie cursisten Mariska de Kok

Uitnodiging Kerstexpositie

Natuurlijk gaan we ook dit jaar passend afsluiten. Na vele uren hard zwoegen, kijken, lachen, balen, frustratie en weer verder gaan met creëren is nu het moment om ook andere te laten genieten en te inspireren met de prachtige werken die hier in het atelier in 2019 zijn gemaakt.

Waarom deze expositie?

Er zijn hiervoor veel argumenten te bedenken, alleen al dat ik dan een goede reden heb om eens iets anders aan te doen dan mijn schilderskleding . Belangrijker is het samenzijn en echt even de tijd om met elkaar te kletsen. Tegelijkertijd natuurlijk te genieten van hetgeen hier wordt gemaakt. Je zult zien dat er nog altijd een groot verschil is tussen foto’s van werk en tekening of schilderijen in het “echt”.

Kunstquiz 1.9

Afgelopen jaar is gebleken dat het animo voor de kunstquiz zeer groot was. Daardoor heb ik besloten om ook voor dit jaar een quiz te maken. Natuurlijk wel weer iets anders dan in 2018, in ieder geval gegarandeerd uitdagend en geschikt voor zowel beginners/gevorderde/kinderen & volwassen.

Vorig jaar hadden we een uniek hoofdprijs – een pakje Kunst welke toen door Joke Guijt is gewonnen. De hoofdprijs voor dit jaar is nog niet bekend …. we gaan het zien….. 

Praktische informatie

  • Voor wie? Iedereen die wil genieten van mooie creaties – dus voel je vrij om vrienden of familie mee te nemen.
  • Door wie? Alle cursisten van het afgelopen jaar zijn hiervoor uitgenodigd (zowel in de cursussen als zomerworkshops)
  • Waar? Boulevard 132 te Katwijk aan Zee
  • Waarom? Dit werk mag gezien worden!

Warme groet, Mariska