We gaan weer beginnen!

Waarschijnlijk herken je dit wel … Twee weken vrij, heerlijk alle tijd van de wereld met het absolute voornemen om nu eindelijk die kast eens op te ruimen in de vakantie. Of dat mooie boek lezen terwijl de top 2000 de kamer vult met herinneringen …..

Maar ook in de afgelopen weken nog niet gedaan wat eigenlijk het plan was. Inmiddels is het nieuwe jaar alweer begonnen en zijn we op weg naar de langste dag. Ter informatie: nog 170 dagen 🙂. Wat gaat het allemaal snel, dus van groot belang om zeer zorgvuldig met onze tijd om te gaan.

Natuurlijk mag ook mijn wens aan jullie niet ontbreken: ik wens iedereen een mooi jaar vol met liefdevolle momenten.

Thema 2019/2020 Schetsboek – hoofdstuk 4: Waar sta ik?
Doel  : compositie door Notan en bewustwording van kijkrichting

Terug naar vandaag, vrijdag 3 januari 2020 – Het atelier is weer opgeruimd, de administratie overzichtelijk en de voorbereidingen voor morgen, de eerste les van het nieuwe jaar zijn weer gedaan. Foto’s van de zaterdagochtend bijgewerkt op de website zodat ik weer precies weet waar iedereen mee bezig was.

Het thema voor diegene die graag leiding willen blijft ook in de komende maanden het schetsboek. Er is nog zoveel te ontdekken. Juist door middel van opdrachten de diepte in te gaan krijgt men steeds meer kennis over het vakmanschap tekenen & schilderen. Eigenlijk zou ik het iedereen aanraden om met dit project aan de slag te gaan. Het uiteindelijke doel, na veel plezier en leermomenten is een handboek voor jezelf met informatie voor jouw persoonlijke creatieve pad.

Natuurlijk zijn er ook die met hun eigen opdrachten verder gaan. Ik ben heel benieuwd of zij wel in de gelegenheid zijn geweest om hier in de vakantie tijd aan te besteden. We gaan het zien! Nog 1 nachtje slapen ….

Een impressie van het werk wat op de zaterdagochtend wordt gemaakt is te zien via deze link.