Back to my roots!

affiche-hofboerderij-2016-v3Het jaar 2016 is voor Mariska de Kok (1966) een verzameling van jubilea waarvan er nog één is die nog niet het daglicht heeft gezien: Het 12 1/2 jarig jubileum als docent! De uitnodiging van de culturele raad Wateringen voor een expositie was daar een unieke kans om deze bijzondere mijlpaal te vieren waar het is begonnen – het Westland!

Mariska de Kok schildert, tekent, schrijft en maakt beelden al zolang als zij zich kan heugen. Oorspronkelijk komt zij uit het Westland (Poeldijk). Vele jaren werkte en woonde ze in Naaldwijk, waar zij zich fulltime bezig hield met schilderopdrachten, les geven in zowel schilderen als tekenen en exposities. De liefde bracht haar naar Katwijk aan Zee waar ze sinds 2012 woont en werkt in haar bijzondere atelier aan de Boulevard.

“De Hofboerderij” zal in de maand december de locatie zijn voor ontmoetingen en het ophalen van herinneringen; goede gesprekken en het genieten van veel, heel veel schitterende kunstwerken van Mariska en haar cursisten.

Mariska heeft al haar (oud)-cursisten uitgenodigd om hun mooiste werk beschikbaar te stellen voor een salonexpositie. In totaal zullen er meer dan 60 cursisten hun beste werk exposeren. Dit wordt dus letterlijk een spraakmakende expositie. De reacties zijn ontroerend, enthousiast en er is duidelijk een behoefte om nog één keer te genieten van elkaars werk en vooral ook de aanwezigheid.

Expositie van 3 t/m 24 december 2016 – elke zaterdag & zondag van 13:30 – 16:30 uur / Hoflaan 1 te Wateringen.

De officiële opening vindt plaats zaterdag 3 december 2016 om 14:30 uur. U bent van harte welkom!