Bevrijdend & vertrouwd – schilderen aan zee

Schilderen aan Zee – waarom deze ééndaagse?

Uit ervaring weet ik hoe heerlijk het is om hier op het strand in Katwijk te spelen met verf en je te laten inspireren door de zee, de geweldige wolken, de sfeer, het geluid. Op het strand is zoveel te beleven, zelfs of juist als er weinig mensen zijn.

Vandaag, een dag vol wind is dus uitermate geschikt voor de workshop schilderen aan zee. Juist voor diegene die geen of nog niet echt veel ervaring hierin hebben, is dit een prachtige dag. Zon, droog, warm & weinig publiek.

Een prachtige dag voor de workshop schilderen aan zee.

Vakantie in je hoofd!

Mijn intentie is om het plezier van het schilderen op het strand te delen. Juist diegene die twijfelen zijn hier van harte welkom om hun eerste ervaring op te doen. Door mijn manier van lesgeven zijn deze workshops geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor iedereen maak ik een persoonlijk plan. De workshops zijn leerzaam, niet altijd makkelijk, tegelijkertijd een onvergetelijk ervaring. De wind door je haren is echt vakantie in je hoofd!

Bij de bespreking van het werk met de deelnemers was natuurlijk de vraag: Wat neem je mee naar huis, (buiten het tastbaar resultaat van een heerlijk dag aan zee)? Waardevolle woorden: Tevredenheid, blijheid, inspiratie, inzicht en het woord bevrijdend. Blije gezichten. Hoe mooi is dat?!

Zin in een unieke ervaring? Van harte welkom. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet en laat het me weten.

Tijd voor een verslag in beeld via deze link. Kopje koffie erbij en genieten!