Dansende penselen in de voortuin

Nieuwe gezichten, plus een paar bekende. Hoewel, wat is bekend?! Sinds de vorige workshop ‘schilderen aan zee’ weet ik hun naam. Belangrijker, ik heb de dans van hun penseelstreek gezien. Hun palet en mening in kleur.

Van de nieuwe cursisten heb ik van tevoren foto’s mogen ontvangen van hun werk. Op die manier kan ik gelijk zien waar de talenten liggen en natuurlijk de leermomenten. De insteek van deze workshops – advies op maat. Een persoonlijke aanpak. Afkijken mag. Dit noemen we inspiratie. Vergelijken met elkaar is onzin. Waarom zou je dit überhaupt willen?

Koffie in de thermoskan. Waterkoker voorverwarmd. Stroopwafels in het blik. Namen worden genoemd. Kunst aan de muren bewonderd. Onwennigheid gecombineerd met deelnemers die de weg al weten. Prettig voor de nieuwkomers om zich aan op te trekken.

Koffie dampend in de mokken. Theezakjes liggen af te koelen in een kleine mok. Allen stoelen zijn bezet.

We gaan beginnen! De dans van de penselen. Een kijkje achter de schermen? Zie de impressie in beeld.

Ps Ook een keer meedoen? Op verzoek komt er nog één extra workshop Schilderen aan Zee. Zojuist gepuzzeld in de agenda en de knoop doorgehakt: Donderdag 25 augustus 2022. Dit is de laatste kans voor 2022 – Maximaal 7 deelnemers.