Schilderen aan zee – data nu bekend!

De vierdaagse 2019
Vierdaagse 2019 = Foto Dirk van Egmond

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Plannen maken voor het nieuwe jaar. Denkend aan zon, zee, verf, penselen, ezels en gewoonweg genieten, dan kom je automatisch uit op de zomerworkshops Schilderen aan Zee. Zojuist de datum vastgelegd.

Dinsdag 20 juli t/m 23 juli 2021

Meer informatie over de workshop plus een filmpje via deze link.

Wat zeggen anderen:

Mary Hendriks aan het woord:

Voor mijzelf had ik als doel om die kleurige wolkenluchten en de golven van de zee eens goed te leren schilderen. Daar kreeg ik alle ruimte voor en dankzij de goede feedback van Mariska was ik met het resultaat tevreden.
Ik moet haar daarvoor een compliment geven want ze weet heel goed om te gaan met het verschil in ervaring met schilderen en de wensen van de cursisten, ze is laagdrempelig en dat voelde goed.
Verder lezen

Anneke Spaaks aan het woord:

De workshop is geschikt zowel voor beginners als gevorderden. Wat schilderen betreft ben ik eigenlijk geen beginner meer, ik volg al zo’n 10 jaar schilderlessen. En toch, wat heb ik in deze 4 dagen nog veel bijgeleerd. Mariska weet ongelooflijk veel over de techniek van het schilderen, zij brengt dit op een enthousiasmerende manier over en begeleidt ieder van ons ook nog eens op individuele wijze. En het is ook nog eens gezellig bij Mariska! Verder lezen

Er is nog veel meer op deze website te vinden bij zowel referenties als in de rubriek Uitgelicht.

Mocht je nog vragen hebben, schroom niet en laat het me weten!