De vriendin van …….

In haar enthousiasme stuurde één van de cursisten zondagochtend vroeg mij een foto.

De mensen die mij iets langer kennen weten dat ik géén vroege vogel ben. Maar goed, ik werd wakker van het geluid van mijn mobiel. In de Whatsapp een foto van een schilderij gemaakt door haar vriendin aan de hand van de cursus ‘leren van de meester’

Ik deel dit graag met jullie. Als eerste is het een prachtig portret geworden en daarnaast zijn er enkele bijzondere omstandigheden waardoor ik het niet kan laten om hier even bij stil te staan. Uiteraard in overleg met de dames.

Samenvatting van het app-contact:

De vriendin heeft Parkinson. De vriendin had nog nooit geschilderd. De vriendin wil, net als ik, anderen inspireren om toch te proberen te schilderen ondanks eventuele beperkingen. Dat is de reden waarom ik deze foto graag met jullie wil delen. Veel is mogelijk zoals je ziet!

De vriendin van ….

De afsluitende zin van de enthousiaste cursist:

Met jouw uitleg heeft ze dit voor elkaar gekregen. Reuze knap. Ik dronk ondertussen thee 😉. Ik wilde je het graag laten zien. By the way….goedenmorgen 😊

Ondanks het vroege tijdstip was het absoluut een goedemorgen. Heerlijk te weten dat zij samen zoveel mooie uren hebben mogen beleven. Ik ben benieuwd of er een vervolg gaat komen?!