Doe je ook mee? Kerstexpo 2020

Kerst komt al dichtbij en natuurlijk hoort hier een expositie bij. Een goede traditie sinds 2002. Dit jaar is alles anders en eigenlijk onmogelijk vanwege de regels, dus ……..

Een virtuele expositie

Ik denk dat we allemaal wel een verzetje kunnen gebruiken, dus iedereen die ooit les bij mij heeft gevolgd is van harte welkom om mee te doen en werk in te sturen.

Het plan:

Zoek een werk dat je in één van de eerste lessen bij mij hebt gemaakt. Het kan zo maar zijn dat je 10 jaar terug moet 🙂 Daarbij wil ik van je weten wat je wens was toen je begon met de cursus (portret of juist landschap / tekenen of schilderen / potlood – olieverf – inkt – noem maar op).

Daarnaast wil ik een foto van een werk waar je supertrots op bent. Beschrijf daarbij waarom je hier zo blij mee bent en wat het mooiste stukje van deze tekening of schilderij is. Zelfgemaakte filmpjes over de keuze van je werk zijn meer dan welkom!

Tot slot: heb je nog een leuke anekdote om met ons te delen? Graag!

Doe je mee?

Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Dan zorg ik dat je de link ontvangt zodat we elkaar zaterdag 19 december 2020 om 15:00 uur kunnen zien. Na inschrijving ontvang je de bevestigingslink en de boodschappenlijst (dit keer mogen jullie zelf voor de versnapering zorgen).

Geen tijd op zaterdagmiddag maar wel meedoen met de quiz: schrijf je dan toch in om de het quizformulier te ontvangen. Natuurlijk ga ik zorgvuldig met deze gegevens om.

Programma:

We beginnen om 15:00 uur. Na een welkomstwoord start de virtuele rondleiding langs jullie prachtig ingezonden werken. De dresscode is kerst.

Om 16:00 uur heffen we onze glazen (met thee / koffie / water / wijn – in ieder geval iets vloeibaars).

Quiz? Natuurlijk!

Natuurlijk is er dit jaar weer een kunstquiz. Naast de eeuwige roem zijn er drie geweldige unieke prijzen te winnen. Nieuw dit jaar is de wisselbeker!

De vragen van de quiz zijn voor de expositie bekend. Ze worden verstuurd op zaterdagochtend aan de hand van de inschrijvingen. Insturen is mogelijk tot en met maandag 21 december 2020 – voor zonsondergang (bedenk dit is de kortste dag …).

De voorzitter van de jury is dit jaar wederom de heer dr. ir. R.P. Krom. Bekendmaking van de prijswinnaars is vanaf dinsdag 22 december via de website. Natuurlijk worden de winnaars ook persoonlijk op de hoogte gesteld.