Een impressie van een onstuimige dag

De eerste ééndaagse zomerworkshop schilderen aan zee zit er op. Koffie, koekje, zeer gemotiveerde deelnemers & een jarige job. Dit kon niet anders als een mooie dag worden. De weersvoorspelling waren goed, dus ook dat was geregeld.

De jarige job in actie

De dag begon met uitleg en veel verschillende voorbeelden. Maar ook praktisch! Hoe pak je het aan om buiten aan de slag te gaan.

De voorkeuren van de deelnemer in materiaal was totaal verschillend. Voor mij als docent een heerlijke uitdaging om ook hierin een rode draad te behouden voor iedereen.

Er valt veel te vertellen, maar dat laat ik aan de foto’s over. Voor mij zit de samenvatting in de antwoorden die ik aan het einde van de workshop mocht ontvangen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om een workshop te doen, maar wat neem je hiervan mee?

Concentratie ten top

Als antwoord op mijn vraag kwamen o.a de woorden: Trots; geluk; plezier; kleur & inspiratie. Mijn vertaling hiervan is dat ook in de ervaring van een en hetzelfde activiteit blijkt dat we allemaal uniek zijn. Hoe mooi is dat. Ik zou zeggen: Koesteren! Afkijken mag, dat noemen we inspiratie, maar vergelijken slaat eigenlijk nergens op.

Slim! Een superplek.

Waarom een onstuimige dag – het was toch heel gezellig. Het antwoord is terug te vinden in de foto’s. Zie de link via myalbum (Ik heb geleerd dat men het fijn vindt om op deze manier naar de foto’s te kijken, omdat daar ook een mogelijkheid is om ze te laten printen in een boekje.)

Ook een keer meedoen? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Zie deze link voor de mogelijkheden.