Het schetsboek

Onderdeel van het thema Schetsboek

De rode draad voor het komende seizoen is het schetsboek. In de loop van de vele jaren die ik inmiddels al les heb mogen geven, heb ik zoveel lesmateriaal en opdrachten verzameld, waarvan het zonde is om deze niet te delen.

Ik heb er kleine projecten van gemaakt, waarbij de liefhebber in de lessen wordt uitgedaagd om zijn vaardigheden op de proef te stellen.

Kort samengevat: door het doen van de oefeningen/opdrachten kun je zelf gaan zien waar je talenten zich versterken, tegelijkertijd ook waar extra aandacht nodig is. Jouw progressie wordt nu nog duidelijk zichtbaar & meetbaar. Ook zult je gaan ervaren dat jouw handschrift/voorkeur zich steeds meer gaat laten zien. Daarnaast wordt het een boeiend naslagwerk voor jezelf en niet geheel onbelangrijk, het is gewoon heel leuk!

Tot mijn verrassing is het animo voor het thema “Het Schetsboek” zeer groot. Dit doet me deugd. Het gaat te ver om hier alle opdrachten uit te leggen, wel verwijs ik je graag naar de link met de foto’s van de zaterdagochtend les. Op die manier kan de “buitenstaander” toch ook meegenieten. Komende week staat het stripverhaal op het menu ……