Hoeveel personen staan er op de Nachtwacht?

Hoeveel personen staan er op de Nachtwacht?

De meeste mensen hebben de Nachtwacht al eens gezien. Op een foto of misschien wel in het echt bij het Rijksmuseum. We weten allemaal waar ik het over heb. Maar weet je ook het antwoord op de vraag?

Hoeveel personen staan er op de Nachtwacht?

Ik weet het niet. Zonder nu eerst te spieken, durf ik je ook het antwoord niet te geven. Bijzonder. Enig idee hoe dit komt?

Het antwoord hierop geef ik je zaterdagmiddag tijdens een lezing in het Kunsthuis 18. Een gratis workshop aan de hand van mijn boek Kunst Kijken – de kunst van het kijken.

Op zoek naar geheimen

Dit wordt niet een presentatie waarbij je rustig achterover kan leunen! Nee! Interactief gaan we samen op pad op zoek naar de geheimen in een werk. Waar stond de kunstenaar? Hoe laat het is, in het schilderij? Waaraan denk je dit te kunnen zien? Samen dwalen door tekeningen en schilderijen. Heerlijk, leuk en leerzaam!

Daar wil je bij zijn.

Mijn voorbereidingen zijn zowat klaar. Patty zorgt dat er genoeg stoelen staan, het enige wat je nu nog hoeft te doen is je aanmelden via info@kunsthuis18.com En ja het is gratis! De lezing begint om 15:30 uur. Locatie Zuideinde 6 in Naaldwijk

Na deze lezing weet je in ieder geval het antwoord op de vraag plus je gaat voor altijd anders kijken naar 2D kunst. Ik zie je graag aanstaande zaterdag d.d. 3 juli!