Livia in de spotlight

Afgelopen week heb ik een mail gestuurd aan de kinderen die ik les mag geven met de uitdaging om net als Vincent van Gogh (die een lange tijd op zijn kamer moest blijven) een tekening of schilderij te maken van de plek waar ze nu elke dag zitten tijden het huiswerk maken of spelletjes spelen.

De eerste resultaten druppelen binnen. Hierbij een verslag van de moeder van Livia, het werk in uitvoering en de ondersteuning c.q. assistentes 🙂 van deze jonge bevlogen dame.

Hoi Mariska,

Dank voor je mail!! Het zal voor jou inderdaad wel heel raar zijn om een leeg atelier te hebben! Super leuk dat je de kinderen uitdaagt met deze creatieve opdracht! Livia heeft ondanks haar jonge leeftijd al vele werken van grote kunstenaars mogen bewonderen! Het werk van Vincent van Gogh heeft grote indruk op haar gemaakt! Het was voor het eerst dat schilderijen voor haar interessant werden! Dus extra leuk dat jouw inspiratie voor de opdracht bij van Gogh vandaan komt!
Ze heeft gisteren met heel veel plezier aan de opdracht gewerkt! Ze heeft haar slaapkamer als uitgangspunt genomen! Ik stuur je de foto’s!
Een lieve groet en hopelijk tot snel, Livia en Deborah