Margot Verduijn | Schilderen aan Zee ééndaagse

Margot in actie tijdens de workshop Schilderen aan Zee

Ik was toch wel wat gespannen toen mijn vriendin en ik onderweg gingen naar Mariska voor de workshop schilderen aan zee. Ik heb nog weinig ervaring en ik ging gewoon voor een gezellige dag. Maar op het moment dat het dan dichterbij komt ben ik iemand die toch van alles van zichzelf gaat verwachten. Maar Mariska is een heerlijk mens die dat gelijk door heeft en daar prima mee om weet te gaan. Ze is goed voorbereid en doorziet daardoor heel snel wat je uitdaging is. Ze gaf mij de opdracht om mijn doek 1 kleur te maken en daarna met 2 andere kleuren te gaan schilderen. Dit hielp me enorme om het resultaat los te laten en veel meer vanuit ontspanning te werken. Heerlijk op mijn blote voeten in het zand en natuurlijk regelmatig genietend van de mooie plek. Ik ben door de eenvoud uitgedaagd en dat op een ontspannen manier. Mariska werkt heel motiverend en vertrouw gevend. Ik heb zelden zo een fijne begeleiding ervaren tijdens workshops. Kortom, mijn doelstelling was vooral het hebben van een gezellige dag. Die doelstelling is ruimschoots gehaald. Daarnaast heeft ze me ook wat geleerd over mezelf en over mijn manier van schilderen.
Dank je wel Mariska!

Groetjes Margot

Ook een keer meedoen? Zie deze link voor de mogelijkheden. Vragen, op of aanmerkingen? Ik hoor het graag!