Marijke Terpstra

Ook aan Marijke heb ik gevraagd naar haar ervaring met de online groepslessen te delen. Dit omdat ik weet dat voor sommige de drempel hoger lijkt dan die werkelijk is. Hierbij de reactie van Marijke:

Werk bespreken van Marijke – thema richtingen

Ik als behoorlijke digibeet had het op mijn telefoon zo voor elkaar om mee te doen.  

Doordat we met relatief kleine groepjes werken van 4 a 5 man is het een leuk ontspannen ‘uitstapje’  uit het dagelijks leven en in mijn geval zorgde het er ook voor dat ik weer echt door kon met mijn project. Net even de motivatie die je nodig hebt. 

Ik vind het ook super leerzaam om mee te luisteren naar commentaar op het werk van de ander dus je kunt ook benadrukken dat men kan kiezen om passief deel te nemen als actieve deelname nog een te hoge drempel is. (Bij deze heb ik = Mariska – dit ook vermeldt bij het inschrijfformulier).

Groetjes 

Marijke