Mijn eerste boek is een feit

Een droom is werkelijkheid geworden

Als kind was ik al een dromer met veel plannen. In mijn leven heb ik tot mijn grote verrassing er al veel waar mogen maken. Daar ben ik heel blij mee en dankbaar voor. Maar één belangrijke droom stond nog altijd open – een boek.

De eerste druk

Ik hou van schrijven. In de loop van de jaren heb ik al heel veel concepten en aantekeningen gemaakt. Nu is eindelijk het moment dat ik mijn eerste boek tastbaar in mijn handen heb mogen ontvangen.

Herken je dit?

Voordat ik het wist zijn bijna alle boeken uit de eerste druk al verkocht. Lezers die mijn persoonlijk website in de gaten houden hadden inmiddels al door dat de plannen vergevorderd waren. Nu is het tijd om wat luider kabaal te maken 🙂 ; Daarom de tweede druk alvast besteld.

Het was een intensief maar zeer leerzaam project. De verhalen erachter, de keuzes en de stress waren te lezen in mijn dagboek.

Kunst kijken – de kunst van het kijken.

Natuurlijk kan ik hier een heleboel over het boek vertellen. In de toekomst ga ik zeker nog dieper in op de verschillende onderwerpen die in het boek worden besproken. Daarbij is er een minicollege in de maak en ligt er in ieder geval al één lezingen in het verschiet. Maar voor dit moment hou ik het bij deze aankondiging. Ik kan het natuurlijk niet maken om ook jullie niet op de hoogte te stellen van mijn eerste boek. Bij deze! Nieuwsgierig? Het boek is vanaf nu te bestellen.