Schildersfestival Noordwijk – Expositie

Na een week hard werken en tegelijkertijd ook heerlijk genieten van de contacten, goede gesprekken en inspirerende werken is het nu weer tijd om ruimte te maken voor de buitenwereld. Vanaf morgenmiddag = vrijdag 23 juni 2016 ben ik vanaf ongeveer 16:00 uur aan het werk bij de Zeester in Noordwijk aan Zee. Dus wil je gezellig meekijken hoe ik aan het schilderen ben, dan ben je van harte welkom. Een bezoek aan de tent is ook zeker een aanrader. Leerzaam om te zien hoe andere schilderen. Volgens mij zijn de weersvoorspellingen gunstig. Mocht je morgen niet in de gelegenheid zijn – zaterdag wordt er ook nog volop gewerkt. De zondag is meer een dag waarop de kunstenaars in gesprek gaan met publiek. Ik zie jullie graag verschijnen.

Een impressie van enkele vlaggen welke gemaakt zijn in verband met 150 jaar Noordwijk – degene die ik heb gemaakt hangt inmiddels bij het Palace Hotel in Noordwijk te wapperen in de wind (Ik heb me laten inspireren door de “footprints” van de bezoekers op het strand zelf. Voor mij fascinerend om even stil te staan bij wie er allemaal op dit strand hebben gelopen, gefietst, boeiende gesprekken gevoerd, spannende liefdes en zo kan ik nog wel even doorgaan).

Website van het schildersfestival met meer informatie o.a. de locatie van de zeester via deze link.

Het schildersfestival in de media via deze link