Liesbeth van der Velden

Werk Liesbeth van Velden – Olieverf op paneel – inspired by Israels

Hallo Mariska,

Of ik een referentie wil schrijven?? Nou dat doe ik graag voor iemand met zo’n grote liefde en kennis van haar vak!
Ik ondervind nu al weer twee seizoenen dat Mariska door haar positieve benadering en de persoonsgerichte aanpak het zo geweldig weet over te brengen dat ik steeds een stapje verder ga.

Ik ben aan de basis begonnen met tekenen en sinds een aantal maanden nu overgestapt op schilderen. Soms denk ik bij een nieuwe opdracht:”nou dat kan ik niet”, dan staat daar Mariska klaar die je dusdanig weet te motiveren dat je er weer volop induikt.
Zo komt het dat ik na een drukke werkdag iedere keer toch weer zeer gemotiveerd naar de les ga, nieuwsgierig en leergierig wat mij de les gaat brengen en gek genoeg kom ik er ontspannen en voldaan weer van thuis!

Liesbeth

Meer werk Liesbeth via deze link.