Wat een aandacht!

Artikel AD

Ik wordt wel heel erg verwend met aandacht. Sinds vanmorgen komen er allerlei appjes en mailtjes binnen over een artikel in het AD over mijn boek ‘Kunst Kijken – De kunst van het kijken’. Hartstikke leuk dat mijn boek zoveel aandacht krijgt en dat ik veel enthousiaste reacties mag ontvangen. Het boek is een handig en compacte reisgids om zelf een mening te vormen over wat kunst voor jou is. Geen kunstgeschiedenis, maar handvatten om heerlijk te genieten van al het moois om ons heen.

Mijn doelstelling is om ook jou een echte interactie met een schilderwerk of tekening te laten ervaren. Dat kan in het museum, maar ook gewoon vanuit je luie stoel. Kijk op internet of gewoon rond in je eigen huiskamer naar de foto’s en werken die je aanspreken en ga dan aan de slag met één van de thema’s in het boek. Sterker, hoe leuk is het om er met het gezin een spel van te maken of de basis van een goed gesprek door te delen waarom jij iets wel of niet mooi vind.

Met het boekje ‘Kunst Kijken – de kunst van het kijken’ durf ik je te beloven dat je heel wat mooie & verrassende momenten zult gaan ervaren.

Ondanks dat jammer genoeg de boekenwinkels nu dicht zijn en de boekpresentaties nog even op zich laten wachten, is het werk nu al wel beschikbaar via mijn webshop of via click & collect.

Krantenartikel AD over mijn boek
Hier een grotere versie van de foto, zodat de tekst leesbaar is.

Link naar AD met digitale versie