We hebben een prachtige winnaar: Het KinderRijk(s)museum

Kritische jury die buiten beeld wil blijven, maar wel 3x alle stemmen heeft geteld.

De naam van het virtuele museum is bekend: KinderRijk(s)museum. De keuze was niet echt makkelijk. Bijzondere namen met mooie verhalen over de logica mocht ik ontvangen.

Uit alle inzendingen heb ik een voorselectie gemaakt aan de hand van de stemmen. Deze namen op het bord in het atelier geschreven. De eindbeslissing ligt natuurlijk bij de kunstenaars van wie hun werk in het museum gaat komen.

Er waren kunstenaars die ineens heel aardig gingen doen naar de juf, met als doel om stemmen voor hun inzending te krijgen. Natuurlijk was ik voorbereid, de keuze zou democratisch worden beslist. De laatste verdeling was dat iedereen 6 punten mocht verdelen. Drie naar de beste, twee naar de tweede plaats en één punt naar de derde plaats. Wat was dit spannend!

Het eindresultaat

Het Kinderrijk(s)museum – hoe mooi is dat?! Natuurlijk heb ik gecheckt of er geen ander museum is met deze mooie naam. Ik kon deze in ieder geval niet vinden op het internet. Mocht er wel al een museum zijn met deze treffende naam, dan hoor ik het graag!

Wie heeft deze prachtige naam bedacht?

Livia is degene die afgelopen week de prijs in ontvangst heeft genomen. Wat ik zeer waardeer en waar meningeen een voorbeeld aan zou kunnen nemen is de eerlijkheid van deze jonge dame. Ze had al eerder verteld dat mama eigenlijk de naam had bedacht. Dit maakt niet uit. Het is juist leuk om te weten dat het hele gezin heeft gediscusseerd over de inzending.

De prijs!

De prijs – het boek Kunst Kijken . Om dit met de nieuwe richtlijn van 1,5 meter te overhandigen was nog een extra uitdaging. Natuurlijk is dit gelukt!

Hoe overhandig je een prijs op 1,5 meter afstand 🙂

’s avonds mocht ik een hele mooie reactie ontvangen van de mama van Livia, waaruit blijkt hoe blij men is met het boek. Dit doet me deugd!

Geen winnaar van het boek en alsnog graag bestellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk via deze link.