We zullen doorgaan!

Samen op ontdekkingsreis

Ja het valt niet mee. Ja het is balen dat ik de deur van het atelier voorlopig nog dicht moet houden voor jullie. Het is niet anders, we zullen het hier voorlopig mee moeten doen.

Plan B gaat in werking

Achter de schermen, hier in de huiskamer van het atelier is het alles behalve rustig. Ik ben van alles aan het bedenken hoe we de komende tijd zo plezierig mogelijk door kunnen komen.

Plan B. Ik heb nu een online programma gemaakt waarvoor je totaal geen computer ervaring nodig hebt. Het is filmpjes kijken, tekst lezen en vooral jullie stimuleren en inspireren om creatief aan de slag te gaan. Daarbij heb ik ook aandacht besteed aan het persoonlijke aspect. In mijn beleving kan online lesmateriaal alleen werken wanneer er ook persoonlijke aandacht is voor jou. Dus ook dat is geregeld!

Leren van de meesters

De eerste online les-serie staat nu klaar met de mooie naam ‘leren van de meesters’.

Het pakket:

  • Vier modules (het lijnenspel / toonwaarde / de kracht van kleur & wanneer is een werk nu eigenlijk af?)
  • Tien video’s met waardevolle studiemateriaal
  • Drie maanden beschikbaar – dus alle tijd om aan de slag te gaan.
  • Vier keer persoonlijke feedback op jouw werk en vragen door middel van een video.

Een goed alternatief?

Ik denk dat het aanbieden van deze serie online lessen een goed alternatief zou kunnen zijn voor de komende maanden. Sowieso komt hij voor iedereen beschikbaar in mijn webshop (kosten € 95,-), maar voor jullie had ik bedacht om de kosten te verrekenen met je tegoed bij mij. Mocht je interesse hebben, laat het me weten, dan zorg ik dat het wordt geregeld. Vanaf 19 januari gaan we van start. Ik durf je te garanderen dat je absoluut waar krijgt voor je geld.

Schrijf je nu in voor deze leerzame ontdekkingsreis via onderstaande formulier.