Wie heeft er dit keer het boek Kunst Kijken gewonnen?

En de winnaar is …

‘Kijk langer dan 9 seconden naar een schilderij en ervaar de kracht van misschien wel duizenden beslissingen’

Dagblad Trouw

Gemiddeld kijken we maximaal 9 seconden naar een kunstwerk. Doel van de quiz tijdens ‘Expeditie Kunst Kijken’ is u te verleiden langer naar kunstwerken te kijken. En dat is natuurlijk niet zonder beloning!
De persoon die de meeste ‘schilderij-details’ ontdekt, ontvangt een exemplaar van het boek ‘Kunst Kijken, de Kunst van het Kijken’ door Mariska de Kok.

Wanneer je het geluid van je pc of mobiel nu harder zet, kun je het tromgeroffel horen…

Dit keer veel goede inzendingen, misschien iets te gemakkelijk gemaakt? Of is het ervaring? Wie zal het zeggen. Hoewel, ik kreeg reacties op het feit dat ik twee details uit één en hetzelfde werk had geselecteerd… Ik zeg: ‘Waarom niet?’

Het inleveren ging nog niet helemaal soepel. Daar ligt een verbeterpunt. Nu de naam van de winnaar…

Zoals gezegd veel juist ingevulde formulieren. Ik heb ze op een stapel gegooid en daaruit met mijn ogen dicht een formulier gehaald. Het doet me deugd dat het boek Kunst Kijken, de kunst van het kijken, naar Lochem toe gaat. Hermien is de winnaar deze keer. Van harte gefeliciteerd. Ik stuur het naar je toe.