Zin in een uitdaging?

Één van de opties ……

Door de nieuwe lock down is het beneden in het atelier stiller. Hier boven in de huiskamer is dit anders. Ook al mag ik nu minder lesgeven, er zijn nog genoeg projecten waar ik me volop in uit kan leven.

De eerste prioriteit ligt nu bij mijn boek. De doelstelling is om komende maandag eindelijk dit werk naar de drukkerij te sturen. Spannend.

Afgelopen week heb ik via Facebook de hulp ingeroepen over de layout van de kaft voor mijn boek. Geweldig de reacties en tips die ik tot nu toe heb mogen ontvangen. Zeer verrassende stand tot nu toe.

Zin in een uitdaging?

Zoals te lezen in mijn persoonlijke dagboek is er knap discussie geweest over welke kaft nu het sterkste over komt. Met foto? Zonder foto? Grote letters? Minder tekst? Genoeg vragen, waar wij met zijn tweeën nog niet uitkomen. Smaken verschillen ….. Mocht je mee willen denken, dan nodig je van harte uit om om op deze link te klikken. Dan kom je op het artikel met een poll waaruit je kan kiezen welke kaft volgens jou het sterkst is. Ik ben benieuwd. Mocht je nog tips hebben over kleur of lettertype, allemaal van harte welkom! Alvast dank je wel voor het meedenken.

Alvast inschrijven voor de gedrukte versie? Natuurlijk is dat mogelijk – zie deze link. De prijs voor de gedrukte versie wordt € 14,95 (exclusief verzendkosten à € 4,00).

Op de hoogte blijven van de ontwikkeling van dit boek? Schrijf je dan in om mee te lezen in mijn dagboek.